Search Posts

Facebook-sletning-af-konto

Sådan fjerner du din Facebook-profil permanent

Trin 1: Fjern alt fra din profil. Fjern dine billeder, slet dine venner fra din liste, slet kommentarer du har sendt til andre og din tilslutning til ethvert netværk eller grupper, som du har tilsluttet dig. Sørg for at gemme dine profilændringer, så de får virkning. Din Facebook-side er nu næsten tom.

Trin 2: Send en email til privacy@facebook.com og anmod om, at de permanent sletter din konto. Vær sikker på at du angiver din e-mail-adresse og skriv "Delete my profile" i emnelinjen. Skriv klart, at du vil have din konto permanent fjernet og ikke kun midlertidigt deaktiveret. Skriv: "Please delete my profile permanently, not just deactivate".

Trin 3: Vent på at du får et e-mail svar fra Facebook, som bekræfter, at din konto er blevet slettet permanent. Dette vil typisk tage et par dage.

Trin 4: Du modtager nu følgende mail fra Facebook:

Hi,

Facebook users have the option to either deactivate or delete their accounts. The differences between the two options are described below.

If you deactivate your account, your profile and all information associated with it are immediately made inaccessible to other Facebook users. What this means is that you effectively disappear from the Facebook service. However, we do save your profile information (friends, photos, interests, etc.), so if you want to reactivate at some point, your account will look just the way it did when you deactivated. Many users deactivate their accounts for temporary reasons and expect their information to be there when they return to the service. You can deactivate your account through the "Deactivate Account" link on the Account page.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image